Hoe u geld kunt besparen op parkeren op de luchthaven

Reserveer van tevoren uw parkeerplaats op de luchthaven. Zorg er echter voor dat u eerst rondkijkt en vergelijk de prijzen om de beste deal te krijgen. Veel parkeerbedrijven gebruiken dynamische prijssystemen, waarbij de kosten stijgen naarmate u dichter bij uw vertrekdatum komt. Als u niet van tevoren boekt, kunt u op de dag een klein fortuin betalen.

Een ander voordeel van het vooraf reserveren van uw luchthavenparking is dat u uw parkeerplaats beveiligd heeft. Tijdens het hoogseizoen zijn de meeste parkeergarages vol. Het zou jammer zijn om je vlucht te verliezen terwijl je rondrijdt op zoek naar een parkeerplaats. Dus reserveer van tevoren uw luchthavenparking om uw plek veilig te stellen!

Ook op de luchthaven kunt u altijd kiezen voor kort parkeren. Wees in dat geval bereid om veel geld uit te geven aan parkeren, misschien zelfs meer dan aan uw vliegtuigtickets! Ga op zoek naar NH Schiphol deals als u daar gaat overnachten. Je kan ook gebruikmaken van park en sleep Schiphol.

Hoe werkt parkeren bij Meet & greet?

Meet and Greet parkeren is chauffeur / parkeerservice. Hoewel, zoals eerder vermeld, dit geen gratis service is, is het een vrij handige manier om uw auto te parkeren. Iemand van het parkeerbedrijf zal u bij de terminal ontmoeten om uw auto te nemen en voor u te parkeren. Ze brengen je meestal ook een trolley om je bagage gemakkelijk te dragen.

Wanneer u terugkomt van uw reis, wordt uw auto door de terminal bij u afgeleverd en bent u in een mum van tijd op weg naar huis. En hoewel er weinig zijn, zijn er enkele parkeerbedrijven op de luchthaven die een geld-terug-garantie bieden als ze u laten wachten.