Vrouwen delen hun online datingtips

Het internet heeft de meeste aspecten van ons leven beïnvloed, direct of indirect. We gebruiken deze nieuwe technologieën om alles te vinden, van gezondheidsinformatie en humoristische memes tot boodschappen of zelfs een toekomstige echtgenoot. Ik vroeg vier vrouwen – Ewelina, Azië, Kamila en Magda – om hun ervaring met online datingsites te delen en advies te geven op basis van hun successen en mislukkingen. Lees tot het einde voor een verhaal met een happy end …

Wees authentiek en specifiek

Ewelina maakt al twee jaar gebruik van online datingservices. Al vroeg was ze heel voorzichtig. Ze voelde zich ongemakkelijk bij het openen van haar account, dus schreef ze zeer algemene beschrijvingen, zoals het feit dat ze graag goede boeken leest en danst. Nu, achteraf gezien, beschouwt ze dat als een vergissing.

Duw voor een offline vergadering

Azië heeft haar profiel al 18 maanden online. Ze vindt het belangrijk om in het echte leven naar een vergadering te streven, om te voorkomen dat je wordt meegesleurd in weken of zelfs maanden van e-mailuitwisseling.

Neem goede bedoelingen aan en vraag om opheldering

Misverstanden zijn gemakkelijk te vinden in e-mailcorrespondentie. Het geschreven woord gaat niet gepaard met tekenen van emotie, zoals gezichtsuitdrukkingen of tone of voice. Het is gemakkelijk om neutrale woorden verkeerd te interpreteren als kritiek of een aanval. Kamila wijst op die specifieke details.

Laat je niet ontmoedigen door mislukkingen

Na twee jaar gebruik te hebben gemaakt van datingservices, voelde Magda zich ontmoedigd en wilde ze opgeven.

Je kunt datingsite reviews op Leukedatingsite.nl vinden waaronder de Pepper datingsite review.